Szállítási információk

Szállítási Információk:

A szállítási költség a fizetés- és a kiszállítás módjától függ.

Egyedi telefontok rendelés esetén:

1.Online bankkártyás fizetés, banki átutalás választása esetén a szállítás 790 Ft. Amint a vételár megérkezik a számlánkra a rendelés gyártása elkezdődik.  Az így megrendelt terméket a Magyar Posta szállítja ajánlott elsőbbségi küldeményként.  A szállítás időtartalma 1-3 napot vehet igénybe. Amennyiben a csomag kézbesítésekor nem tartózkodik a rendelésben megadott szállítási címen a posta értesítőt hagy az Ön címén, amivel az illetékes Postahivatalban fel tudja venni a csomagot.
Online bankkártyás és banki átutalás esetén lehetőség van személyes átvételre az 1141 Budapest Miskolci u 51. szám alatt. Személyes átvétel esetén minden esetben az átvétel időpontja telefonon egyeztetésre kerül.

2. Utánvétes fizetési mód választása esetén 990HUF szállítási költséget számítunk fel. A csomagot a GLS futárszolgálat viszi a rendelésben megadott címre az ország egész területén. Ebben az esetben a fizetés minden esetben a futár részére történik készpénzben. Amennyiben egyszerre több egyedi tokot rendel utánvétes szállítási móddal, ebben az esetben csak egy szállítási költség kerül felszámításra annak ellenére, hogy a rendelések visszaigazolásában külön-külön rendelésenként fel lesz tüntetve a szállítási költség. A szállítás időtartalma 1-3 napot vehet igénybe.

WEBSHOP rendelés esetén:

1.Online bankkártyás fizetés, banki átutalás választása esetén a szállítás 990HUF. Amint a vételár a számlánkra érkezik a rendelés feldolgozása elkezdődik.  Az így megrendelt shop terméket a GLS futárszolgálat szállítja.  A szállítás időtartalma 1-3 napot vehet igénybe.

2. Utánvétes fizetési mód választása esetén 990HUF szállítási költséget számítunk fel. A csomagot a GLS futárszolgálat viszi a rendelésben megadott címre az ország egész területén. Ebben az esetben a fizetés minden esetben a futár részére történik készpénzben. A szállítás időtartalma 1-3 napot vehet igénybe.

GLS futárszolgálat telefonszáma: +36-1-802-02-65

GLS futárszolgálat web:  www.gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok