Hogyan tervezzek?

1. Válassz modellt!

A tervező bal felső, Válassz modelltgombjára kattintva válaszd ki, milyen készülékre készíted a tokot! A készülék típusától függetlenül minden tok ára bruttó 2.990Ft. A készülék típusának kiválasztása után lehetőséged van kiválasztani a tok alapszínét.

(Fehér, fekete, átlátszó stb) Ez a nyers tok alapszínét jelenti. A gyártás során bármilyen alapszínt fel tudunk vinni, viszont a tok szélei, melyek a készülék oldalait védik, nem nyomtathatók, ezért itt a tok eredeti színét fogod látni. Ezért fontos, hogy milyen alapszínű tokot választasz.

 

2. Kép feltöltése

Miután kiválasztottad, hogy milyen készülékre szeretnél egyedi tokot tervezni, eldöntheted, hogy egy már elkészített fotót, grafikát, rajzot szeretnél feltölteni, vagy a tervezőbe előre betöltött kreatívokat használod. Ha saját fotót szeretnél feltölteni, válaszd a Kép feltöltése gombot.

 

A felugró ablakba húzd bele a kívánt képfájlt, vagy kattints bele, és nyisd meg a szokásos módon. Miután feltöltötted, a tervezőben megjelenik, és máris szerkesztheted. A képre kattintva forgathatod, átméretezheted, effektezheted.

 

3. Háttér, Rajzolás, Szöveg

A Háttér gombra kattintva meg tudod határozni, hogy milyen alapszíne legyen az egyedi telefontokodnak. Erre bármilyen képet, szöveget, ClipArtot tudsz helyezni, hogy tükrözze az egyéniséged. 

A Rajzolás eszközzel szabadkezes rajzot készíthetsz. Válaszd ki az ecset színét és vastagságát, és máris pingálhatsz kedvedre! A Szöveg menüpont teszi igazán egyedivé jövendőbeli telefontokodat. Ezzel az eszközzel saját gondolatokat, kedvenc idézetet, dalszöveget, vagy bármit felírhatsz a tokra, így jelezve a világnak: egyedi vagy. Írd be a kívánt szöveget, kattints a Kész gombra, majd válaszd ki a szöveget a tervezőben, és szabd a saját stílusodra. Válaszd ki a témának megfelelő betűtípust, és betűméretet. Természetesen színt is választhatsz.

 

4. Grafikák,  Clipart 

A Grafikák gombra kattintva előre feltöltött, kategóriákba rendezett képeket találsz. Nézz be ide, ha épp elszállt az ihlet, vagy csak kell még valami az összképhez! A Clipartokközött olyan ikonokat, feliratokat, rajzokat találsz, amik kiegészíthetik az általad komponált képet.

Lehet, hogy a nyaralás alatt lőtt naplementére jó volna egy bölcselet? Kattints ide, és keresd meg a Hozzád illőt!

 

5. Vásárlás

Ha elkészült különleges, egyedi telefontokod, kattints a Vásárlásgombra! Add meg adataidat, és mi 48 órán belül legyártjuk, és kiszállítjuk a megadott címedre.

Ugye, milyen egyszerű?