Fizetési Információk

Fizetési Információk:

Utánvételes, banki átutalás, valamint BARION Online bankkártyás fizetési mód állnak rendelkezésükre az ügyfeleinknek.

1.Utánvétes fizetési mód:
Utánvétes fizetési mód esetén a rendelt termék vételárának kiegyenlítése a GLS futárszolgálat részére történik csomag átvételekor készpénzben.
Egyedi tokrendelés esetén 990Ft a szállítási költség. Kettő vagy több egyedileg tervezett telefontok rendelése esetén, ha a szállítási címek azonosak csak egy fuvarköltség kerül felszámításra.

2.Banki átutalás :
Banki átutalás esetén kérjük a visszaigazolásban szereplő összeg átutalását a SZ. Gulyás Tímea OTP Banknál vezetett 11773683-00997166 számú bankszámlájára. Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a rendelés azonosító számát.

3.BARION Online Bankkártyás fizetés:
Az elfogadott kártyák: MASTERCARD, MAESTRO, VISA, VISA Electron bankkártyás fizetés
Az online fizetési rendszert a BARION Payment Zrt. biztosítja. Az Online fizetési rendszerhez történő kapcsolódást és bankkártya adatfeldolgozást, biztonságos SSL kapcsolat mögött a BARION Payment Zrt bonyolítja le. Ezzel vásárlóink adatai biztonságban maradnak, és a tranzakciókról a felhasználó email címére a BARION közvetlen küld értesítőt, vásárlási elismervényt.

A vásárlás technikailag úgy megy végbe, hogy a bankkártyával történő fizetési mód választása után a vásárló böngészője átirányításra kerül a BARION Payment Zrt.  biztonságos honlapjára, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait így azok sem cégünk, sem más illetéktelen személy birtokába nem juthatnak. A megadott adatokat, csak a bank szervere és az Ön gépe látja.

FONTOS!! Az online fizetés esetén a vásárló adatainak –név- egyeznie kell a kártyabirtokos adataival, mely a fizetés során használva lesz.